020 – 2202125 info@delphi4.com

Dienstverlening Woningcorporaties

Algemeen

DELPHI4 ondersteunt woningcorporaties bij het verbeteren van de dienstverlening aan haar klanten. Bijvoorbeeld voor een hogere en klantvriendelijke service, een passend kwaliteitsniveau, efficiënt onderhoud en betaalbare huren. Daarvoor biedt DELPHI4 oplossingen en expertise op het gebied van inkoop, logistiek/supply chain en organisatie-inrichting en creëert waarde voor uw organisatie. Door te zorgen dat uw organisatie zelf resultaten behaalt, vasthoudt en steeds verder verbetert.

Resultaatgericht samenwerken en Professioneel Opdrachtgeverschap.

DELPHI4 ondersteunt woningcorporaties bij het ontwikkelen, opzetten en implementeren van Resultaat Gericht Samenwerken en Professioneel Opdrachtgeverschap. Of het nu gaat om het bepalen van de doelstellingen en strategie, het vinden en contracteren van de juiste (onderhouds-) partners of het in de praktijk opzetten en begeleiden van de samenwerking, alles is gericht op het behalen van het gezamenlijke doel.

Inkoopsamenwerking

DELPHI4 begeleidt corporaties bij het opzetten en uitvoeren van programma’s op het gebied van gezamenlijke inkoop. Wij hebben de ervaring, expertise en passie in huis om u en uw collega corporaties te begeleiden bij succesvolle gezamenlijke inkoopprogramma’s.
En verder hebben wij relevante en aantoonbare ervaringen met o.a. inkoopdiagnoses (MSU-gecertificeerd); het begeleiden van aanbestedingen voor onderhoud, indirecte kosten en nieuwbouw; het inrichten van de inkooporganisatie; persoonlijke ontwikkelingen; selectie, inrichten en implementeren van inkoopsystemen en applicaties; keten- en voorraadoptimalisaties.