Thomas van Poppel

Werkervaring:
Thomas (1970) heeft als Procurement Director en Supply Chain Manager gewerkt bij respectievelijk FrieslandCampina, Nike en Vopak alvorens hij in 2010 is begonnen als ondernemer. Thomas is de oprichter en eigenaar van DELPHI4.

Aandachtsgebieden:
Thomas richt zich onder meer op beleids- en organisatie vraagstukken, het optimaliseren van de onderliggende processen en last-but-not-least het structureel reduceren van kosten. Hij heeft succesvolle projecten geleid in de markten Food & Beverage, Retail, Real Estate, inclusief Woningcorporaties en de Maak-Industrie. Zijn ervaring en kennis in die markten hebben hem gemaakt tot de pragmaticus die hij nu is

Opleiding:
In 1997 heeft hij zijn opleiding bedrijfseconomie aan de Rijks Universiteit Groningen met succes afgerond. In deze periode heeft hij vanuit een studieproject diverse MBA-Courses gevolgd aan UCLA, the University of California at Los Angeles. Naast cursussen aan de Rotterdam School of Management houdt hij zijn kennis en vaardigheden up-to-date als bestuurslid bij NEVI, de Nederlandse (Branch-)Vereniging voor Inkoop en Supply Management.

De rest van ons team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

Binnenkort ontvang je de eerste nieuwsbrief