Jonathan van Veelen

Werkervaring:
Jonathan (1970) heeft tijdens heel zijn werkzame leven Inkoop of Procurement in zijn takenpakket gehad. Zo was hij als Director of Operations bij Difrax verantwoordelijk voor Inkoop, Innovatie en Logistiek en bij Royal FloraHolland als Manager Procurement voor alle inkopen. Sinds 2018 werkt Jonathan als zelfstandig adviseur of consultant.

Aandachtsgebieden:
Jonathan is sterk in omgevingen die dynamisch of hectisch zijn. Hij is in staat om niet alleen de brand te blussen maar ook een sprinkler-installatie aan te leggen. Daarvoor werkt hij op alle niveaus: van de werkvloer op tactisch niveau tot en met de directiekamer rond Procurement-Strategie en de organisatie van de inkoopafdeling. Het is hierbij belangrijk dat wat er met externe partners wordt afgesproken ook landt en opgevolgd wordt in de interne organisatie, eventueel worden daarvoor processen geoptimaliseerd. Jonathan is er van overtuigd dat goede samenwerking in de keten leidt tot een hogere tevredenheid van klanten en ook de kosten reduceert. Het is ook de beste manier is om echt duurzame oplossingen te vinden. Hij heeft ervaring in de markten Retail, Trade en de Maak-Industrie. Zijn ervaring en kennis in die markten hebben hem gemaakt tot de Trusted Advisor en pragmaticus die hij nu is.

Opleiding:
In 1994 heeft hij zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met succes afgerond. Daarnaast heeft hij zijn kennis en vaardigheden verdiept en verscherpt door diverse workshops en courses, waaronder Best Value Procurement, enkele modules bij de Universiteit Nyenrode (Sustainability, Proces-improvement) en Vested (University of Tennessee). 

De rest van ons team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

Binnenkort ontvang je de eerste nieuwsbrief