Jeroen Preseun

Werkervaring:
Jeroen (1965) heeft als Sr. Procurement Manager ruim 30 jaar inkoopervaring opgedaan bij verschillende Nederlandse bedrijven. Onder andere bij Holland Casino, Heineken, Vrumona, ABN AMRO, Remia en Flora Holland. In 2021 is Jeroen begonnen als ondernemer.

Aandachtsgebieden:
Jeroen richt zich onder meer op het uitvoeren van complexe inkooptrajecten, het efficiënter inrichten van inkoopprocessen, het vergroten van de interne rol van inkoop en het met leveranciers continue werken aan het optimaliseren en innoveren van de samenwerking. Hij heeft zich de afgelopen 20 jaar verder gespecialiseerd in de inkoop van de Marketing categorie en vele succesvolle media- en reclamebureau pitches uitgevoerd. Met deze ervaring weet hij snel waarde toe te voegen in de samenwerking met Marketing en haar toeleveranciers. Aangezien de impact van reclame fors is op ieders carbon footprint ziet hij het als een must om met de leveranciers binnen scope 3 intensief te werken aan de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs.

Opleiding:
In 1992 heeft hij zijn opleiding Small Business aan de Hogeschool Haarlem met succes afgerond. Een van zijn specialisaties betrof het vakgebied Inkoop. Aansluitend heeft hij NEVI 1 en NEVI 2 succesvol afgerond. Gedurende zijn periode bij Vrumona heeft hij uitvoerig het Purchasing Excellence programma doorlopen van de Michigan State University. Diverse onderhandelingstrainingen zijn gevolgd bij The Gap Partnership. Tevens heeft hij deelgenomen aan vele cursussen waaronder Lean Six Sigma (Yellow belt).

De rest van ons team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

Binnenkort ontvang je de eerste nieuwsbrief