Herman Kieft

Werkervaring:
Herman (1972) heeft als Directeur Operations (a.i.) en Manager Transport & Logistiek, Operations, Supply Chain en Engineering gewerkt bij respectievelijk BAM, Moduslink, DHL Exel Supply Chain, Yves Rocher, De Boer Unigro en Schuitema alvorens hij in 2015 is begonnen als Associate bij Delphi4.

Aandachtsgebieden:

Herman richt zich onder meer op Continuous Improvement vraagstukken, het optimaliseren van de logistieke bedrijfsprocessen en maximaliseren van klantwaarde door kostenreductie programma’s te initiëren. Hij heeft succesvolle (internationale) projecten geleid in de markten FMCG, Food, Retail, Cosmetics, Automotive en 3PL. Zijn ervaring en kennis hebben van hem een allround professional gemaakt, hands-on, people en process verbindend.

Opleiding:

In januari 1998 heeft hij zijn opleiding Logistiek & Economie aan de Haarlem Business School met succes afgerond. Gedurende zijn werkcurriculum heeft hij in 2003 zijn APICS/CPIM opleiding afgerond aan de Hogeschool Amsterdam/Noord-Brabant. Via diverse trainingen is hij in het bezit van LEANSigma, TPVR, ISO en Project Management certificaten.

De rest van ons team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

Binnenkort ontvang je de eerste nieuwsbrief