Dirkjan Op het Veld

Werkervaring:
Dirkjan (1974) heeft een brede (internationale) ervaring binnen verschillende vakgebieden in organisaties. Na het vervullen van diverse marketing lijnfuncties in een complexe matrix organisatie (voedingsmiddelen industrie) is hij als intern consultant werkzaam geweest bij een van ‘s werelds grootste farmaceuten (GSK). Daarna was hij als strategisch en supply chain consultant werkzaam bij een specialistisch adviesbureau..

Aandachtsgebieden:
Sinds 2014 adviseert hij bedrijven op het gebied van supply chain (met een sterke focus op inkoop) en marketing strategie. Met de ‘beide voeten in de klei’, schept Dirkjan er veel voldoening in om mensen mee te krijgen en om het onmogelijk geachte tóch te realiseren, waarbij het eerder regel dan uitzondering is dat de verwachtingen worden overtroffen.

Opleiding:
Na zijn middelbare school (gymnasium beta) is Dirkjan gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van zijn studies Chemische Technologie (ir.) en Technische Bedrijfskunde (drs.) heeft hij doorlopend vaktechnische opleidingen gevolgd, waaronder diverse marketing, onderhandeling en supply chain cursussen (CPIM)

De rest van ons team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

Binnenkort ontvang je de eerste nieuwsbrief