Denise Baecklant

Werkervaring:
Denise (1963) heeft diverse functies vervuld op het gebied van inkoopmanagement bij organisaties in de gezondheidszorg en lagere overheid. Sinds 2010 is zij met name werkzaam in de wereld van de veiligheidsregio’s, momenteel als landelijk accountmanager inkoop. Denise is associate bij DELPHI4.

Aandachtsgebieden:
Denise is onder andere betrokken bij vraagstukken op het gebied van het inrichten van inkooporganisaties en van inkoopsamenwerking tussen organisaties, het auditen van inkooporganisaties, en (inkoop) projectmanagement.

Opleiding:
Denise heeft als manager en projectleider vele grote, complexe en politiek gevoelige projecten uitgevoerd. Door haar scherpe oog voor mensen en verhoudingen weet zij mensen te enthousiasmeren en bruggen te bouwen. Ze zorgt dat resultaten niet alleen behaald maar ook behouden worden. Haar grote kennis van en ervaring zorgt ervoor dat zij situaties en mogelijkheden snel weet in te schatten. Denise combineert out of the box denken met pragmatisme, is een daadkrachtige doorzetter, meer manager dan bestuurder, en gezegend met een verfrissend gevoel voor humor.

De rest van ons team

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam

Binnenkort ontvang je de eerste nieuwsbrief