020 – 2202125 info@delphi4.com

Over ons

Sinds 2013 helpen wij onze klanten in het domein van Inkoop, Supply Chain Management en Duurzaamheid.

Als trusted advisor informeren en adviseren wij onze klanten over de ontwikkelingen en kansen in de markt. Wij begeleiden deze transities (consultancy) of leveren kennis en capaciteit (interim management). Uiteindelijk maken onze klanten impact en creëren zij aantoonbare waarde door (i) kosten te reduceren, (ii) processen te optimaliseren, (iii) risico’s te mitigeren en (iv) hun prestaties op duurzaamheid (SDG’s) substantieel te verbeteren.

Onze unieke werkwijze kenmerkt zich door 4 stappen: “Mine-it, Find-it, Get-it, Keep- it”. Een unieke multidisciplinaire aanpak waarbij de medewerkers van de klant worden gemobiliseerd, transparantie en draagvlak worden gecreëerd en resultaten worden geborgd.

De senior consultants achter DELPHI4 zijn de drijvende kracht: Sectorspecifieke en/of inhoudelijke kennis, no-nonsens en pragmatisch. Naast het advieswerk blijven zij veelal betrokken bij de implementatie en weten hoe je een (culturele) verandering moet realiseren. Hierdoor zijn zij in staat gebleken om keer op keer aan onze klanten de volgende 4 beloftes na te komen. Wij zijn:

Resultaat georiënteerd en garanderen een hoge “Return on Consultancy”

Relevant door onze ervaring, kennis en inlevingsvermogen

Respectvol en integer naar alle stakeholders

Betrouwbaar en gecommitteerd

We are customer focused

Reliable

Relevant

Respectful

Result Driven

Het team

No-nonsense consultants. Pragmatisch en hands-on. Wij blijven betrokken en gecommitteerd tijdens de implementatie. Iedereen beschikt over minstens 15 jaar relevante werkervaring op het gebied van procurement en/of Supply Chain Management, zowel binnen de lijn alsook bij gerenommeerde adviesbureaus. Onze klantteams worden altijd dusdanig samengesteld dat de juiste blend van ervaring en expertise op inhoud en/of binnen de branche is vertegenwoordigd: naar ons idee een voorwaarde om onze 4 beloftes keer op keer weer waar te kunnen maken!

Leer ons team kennen