020 – 2202125 info@delphi4.com

DELPHI4

Vanuit de passie voor ons vak en de wil en kunde om complexe transities te begeleiden hebben wij in 2013 DELPHI4 opgericht. Wij zijn gedreven door persoonlijk en klantgericht advies om waarde te creëren in de gehele supply chain.

De naam DELPHI4 is geïnspireerd door het Orakel van Delphi. In de Griekse oudheid was dit een belangrijk orakel gewijd aan de god Apollo. Van heinde en ver begaven zich jaarlijks duizenden mensen, vaak pelgrims, op weg naar Delphi om het orakel te raadplegen en de goden goede raad te vragen bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen. Als god van het Licht werd Apollo immers verondersteld overal door te dringen en te zien wat aan het oog van de mensen ontgaat. De priesteres Pythia fungeerde als het doorgeefluik van deze raadgevingen.

Het logo weerspiegelt het orakel. Het cijfer 4 komt terug in de 4 pilaren van ons logo wat staat voor onze propositie:

1. Plan
2. Source
3. Make
4. Deliver

 

Aangevuld met onze 4 beloftes rondom het persoonlijke en klantgerichte advies:

1. Reliable
2. Relevant
3. Respectful
4. Result driven

We are customer focused

Reliable

Relevant

Respectful

Result Driven

Het team

No-nonsense consultants. Pragmatisch en hands-on. Wij blijven betrokken en gecommitteerd tijdens de implementatie. Iedereen beschikt over minstens 15 jaar relevante werkervaring op het gebied van procurement en/of Supply Chain Management, zowel binnen de lijn alsook bij gerenommeerde adviesbureaus. Onze klantteams worden altijd dusdanig samengesteld dat de juiste blend van ervaring en expertise op inhoud en/of binnen de branche is vertegenwoordigd: naar ons idee een voorwaarde om onze 4 beloftes keer op keer weer waar te kunnen maken!

Leer ons team kennen