020 – 2202125 info@delphi4.com
+

Procurement

Kosten beheersing, risicomanagement en waarde creatie

Kosten, risicomanagement en waarde creatie zijn de gebieden waar wij binnen Procurement het verschil maakt. Middels een holistische, multidisciplinaire aanpak zullen de inkoop categorieën worden benaderd en ten uitvoer worden gebracht, ongeacht of het de core-grondstoffen betreft of de ondersteunende diensten en producten.

Kernactiviteiten:

  • Quick Scan Inkoopbesparingen: spend-en contract analyse in combinatie met diverse workshops & interviews
  • Strategic Sourcing: strategieontwikkeling met multidisciplinaire categorie teams
  • Contract & Leveranciers Management: inrichten als het platform voor innovatie, NPD en continuous Improvement
  • Professionaliseren van de inkoop-functie en afdeling: Scan + ambitie op inkoopvolwassenheid, eventueel middels een MSU Audit.

Meerwaarde door samenwerking met de leverancier

Contractmanagement is een relevante methodiek om compliance met uw leveranciers te bereiken. Supplier Management richt zich op waarde creatie en continue verbetering. U zult verbaasd zijn hoe weinig leveranciers daadwerkelijk strategisch relevant zijn.

Kernactiviteiten:

  • Segmenteren van leveranciersportfolio: A, B en C Leveranciers
  • Opstellen van doelen en heldere KPI’s die direct bijdragen aan de bedrijfsstrategie
  • Inrichten van processen en systemen, inclusief een duidelijk RACI/TBV voor de relevante stakeholders

Ontwikkeling van de inkoop

(-professional)

 

Wij richten ons tevens op verdere professionalisering van de inkoopfunctie en de ontwikkeling van de medewerkers van de inkoopafdeling inclusief hun stakeholders.

“Voor-doen, Mee-doen, Zelf-Doen” is de mantra die wij regelmatig hanteren om de nieuwe manier over te dragen en te borgen bij onze klanten. Middels een combinatie van in-house trainingen, workshops en begeleiding “on the job“ zal kennis en ervaring worden uitgewisseld en daarmee een bijdrage worden geleverd aan de doelstellingen van de organisatie op het gebeid van persoonlijke ontwikkeling en operational excellence.