020 – 2202125 info@delphi4.com

Interim Management

Maatwerk. En anders niet

Interim management is vaak de beste oplossing. Met een aanstelling op project- of contractbasis zijn de kosten vooraf duidelijk. U krijgt een professional die ervaring heeft binnen de branche en/of het onderwerp en die zich kan vereenzelvigen met uw cultuur. Alles conform uw wensen. DELPHI4 neemt u alle administratieve rompslomp uit handen.

Harde en zachte criteria

Naast de eigen medewerkers heeft DELPHI4 een zeer uitgebreid netwerk van zelfstandige interim professionals. Iedereen in onze database kennen wij persoonlijk. De selectie gebeurt op basis van harde kwaliteitseisen, onze kennis van het vak en op ons onderbuik gevoel. Onze consultants beschikken allemaal over ruime en relevante werkervaring en kunnen goed inschatten welke interim proffessional geschikt is voor de opdracht.

Snelle vervanging

Uw medewerkers zijn gewoon mensen. DELPHI4 regelt een snelle vervanging en werkt aan een lange termijnoplossing indien nodig. Een plaatsvervangend Inkoop directeur, een demand planner, een S&OP specialist of een contract-manager: U krijgt de kandidaat met de juiste capaciteiten. Een professional die zich snel inwerkt en zich aanpast aan uw team.

Informatie voor interim-professionals

Bent u werkzaam als interim professional en heeft u interesse in interim-werk op niveau? Wij nodigen u graag uit voor een gesprek en bespreken uw ambities en beschikbaarheid. Bij gebleken geschiktheid zoeken wij voor u werk op uw niveau bij een opdrachtgever van niveau. De projectduur varieert veelal van enkele maanden tot 1,5 jaar.