Onze Expertise

Sinds 2013 helpen wij onze klanten in het domein van Procurement. Wij hebben aantoonbare impact gecreëerd door:

Binnen Nederland richten wij ons op de private sector, voornamelijk de maakindustrie en het semipublieke domein, waaronder woningcorporaties en de zorg. Onze klanten hebben over het algemeen meer dan 100 medewerkers en een omzet tot circa € 500 Mio.

Als trusted advisor informeren en adviseren wij onze klanten over de ontwikkelingen en kansen in de markt. Wij staan hen bij in projecten (consultancy), inspireren hen met ons trainingsprogramma (open inschrijving of in-house) of leveren kennis en capaciteit (interim-management).

Onze adviesdiensten kenmerken zich o.a. door een bewezen 4 stappen methodologie. Een unieke en multidisciplinaire aanpak waarbij de medewerkers van de klant worden gemobiliseerd, transparantie en draagvlak worden gecreëerd en resultaten worden geborgd. De 4 stappen zijn:

Mine-it: 
Data-analyse en interviews

Find-it:
Interactieve workshops om oplossingsrichtingen te definiëren en valideren

Get-it:
Uitwerken visie, strategie en beleid, inclusief korte termijn actieplan

Keep- it:
Implementatie, borging en overdracht

Opstellen en implementeren van een MVI Actieplan

Je wilt je inkoopactiviteiten verduurzamen, maar waar begin je? Jouw organisatie heeft een heldere duurzaamheidsambitie, maar hoe vertaal je die naar jouw leveranciers? De CSRD (of een convenant) schrijft immers voor dat je ook moet rapporteren over de impact in de keten, maar hoe doe je dat?

Ontwikkeling van de inkoopfunctie

Haal jij de maximale waarde uit je inkoopactiviteiten? Zijn de doelstellingen voor Procurement duidelijk en richt de organisatie zich op die activiteiten en leveranciers die daadwerkelijk het verschil kunnen maken?

Integraal samenwerken met je leveranciers

Waarom leveren jouw strategische leveranciers niet de maximale meerwaarde?

Sustainable Procurement voor Marcom

Duurzaamheid en Marcom? Jazeker!

Ook voor die activiteiten die mogelijk niet in de primaire scope zitten voor de Duurzaamheidsambities van jouw organisatie kan je impact maken.